Bell Schedules

8th Grade - Raider Team
Description / Period Start Time End Time Length
Literacy Block 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Academic 1 8:25 AM 9:35 AM 70 min
Academic 2 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Academic 3 10:45 AM 11:35 AM 50 min
Break 11:35 AM 12:00 PM 25 min
Lunch 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Academic 3 12:25 PM 12:50 PM 25 min
Connection 1 12:50 PM 1:25 PM 35 min
Connection 2 1:25 PM 2:00 PM 35 min
Academic 4 2:00 PM 3:10 PM 70 min
8th Grade - Bobcat Team
Description / Period Start Time End Time Length
Literacy Block 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Academic 1 8:25 AM 9:35 AM 70 min
Academic 2 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Academic 3 10:45 AM 11:35 AM 50 min
Lunch 11:35 AM 12:00 PM 25 min
Break 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Academic 3 12:25 PM 12:50 PM 25 min
Connection 1 12:50 PM 1:25 PM 35 min
Connection 2 1:25 PM 2:00 PM 35 min
Academic 4 2:00 PM 3:10 PM 70 min
7th Grade - Raider Team
Description / Period Start Time End Time Length
Literacy Block 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Connection 1 8:25 AM 9:00 AM 35 min
Connection 2 9:00 AM 9:35 AM 35 min
Academic 1 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Academic 2 10:45 AM 11:55 AM 70 min
Academic 3 11:55 AM 12:25 PM 30 min
Break 12:25 PM 12:50 PM 25 min
Lunch 12:50 PM 1:15 PM 25 min
Academic 3 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Academic 4 2:00 PM 3:10 PM 70 min
7th Grade - Bobcat Team
Description / Period Start Time End Time Length
Literacy Block 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Connection 1 8:25 AM 9:00 AM 35 min
Connection 2 9:00 AM 9:35 AM 35 min
Academic 1 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Academic 2 10:45 AM 11:55 AM 70 min
Academic 3 11:55 AM 12:25 PM 30 min
Lunch 12:25 PM 12:50 PM 25 min
Break 12:50 PM 1:15 PM 25 min
Academic 3 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Academic 4 2:00 PM 3:10 PM 70 min
6th Grade - Raider Team
Description / Period Start Time End Time Length
Literacy Block 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Academic 1 8:25 AM 9:35 AM 70 min
Academic 2 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Break 10:45 AM 11:10 AM 25 min
Lunch 11:10 AM 11:35 AM 25 min
Academic 3 11:35 AM 12:50 PM 75 min
Academic 4 12:50 PM 2:00 PM 70 min
Connection 1 2:00 PM 2:35 PM 35 min
Connection 2 2:35 PM 3:10 PM 35 min
6th Grade - Bobcat Team
Description / Period Start Time End Time Length
Literacy Block 7:50 AM 8:25 AM 35 min
Academic 1 8:25 AM 9:35 AM 70 min
Academic 2 9:35 AM 10:45 AM 70 min
Lunch 10:45 AM 11:10 AM 25 min
Break 11:10 AM 11:35 AM 25 min
Academic 3 11:35 AM 12:50 PM 75 min
Academic 4 12:50 PM 2:00 PM 70 min
Connection 1 2:00 PM 2:35 PM 35 min
Connection 2 2:35 PM 3:10 PM 35 min